Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به طراحی و پیاده سازی پلتفرم هوشمند تشخیص مناسب‌ترین وکیل شدند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رضا تقی زاده مدیر عامل سامانه حقوقی «دادسان» گفت: در کشور ما، پروانه تخصصی وکالت مثل وکیل مالکیت معنوی یا وکیل شرکت‌های تجاری یا وکیل مالیاتی صادر نمی‌شود و هیچ مرجعی برای بررسی عملکرد و سوابق وکلا وجود ندارد و در بسیاری موارد هم شاهد حق الوکاله‌هایی با مبالغ بسیار بالا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از طرفی هم وکلا به جهت حساسیت شغلی و رعایت شئونات وکالت ممنوع التبلیغ هستند و نمی‌توانند توانایی و ظرفیت‌های خود را ارایه دهند. به همین خاطر تشخیص وکیل مناسب برای افراد کار بسیار سختی است.
وی ادامه داد: از اینرو ما در صدد برآمدیم، سامانه‌ای را طراحی کنیم تا کاربران صرفاً با ثبت مشکل حقوقی خود بتوانند به راحتی رزومه و قیمت پیشنهادی چندین وکیل متخصص در حوزه کاریشان را به رایگان دریافت کنند و با یک مقایسه راحت، مناسب‌ترین وکیل را از جهت تخصص، تجربه، هزینه و ... انتخاب کنند.
تقی زاده با اشاره به علت نیاز کشور به سامانه طراحی شده گفت: پلتفرم‌ها به عنوان یک بستر ایجاد ارتباط بین عرضه کننده و تقاضا کننده موجب تسهیل فرآیند فروش و نیز صرفه جویی در وقت و هزینه مردم می‌شوند و این مدل از کسب و کار در کشور‌های دیگر به شدت رشد کرده است و خوشبختانه در سال‌های اخیر نیز شاهد نمونه‌های موفقی از آن در کشورمان بوده ایم.
وی با بیان اینکه این تیم در دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی پلتفرم حقوقی را به عنوان راهکاری در راستای برون رفت از این چالش ملی در دستور کار خود قرار دادند، خاطر نشان کرد: به جهت حساسیت موضوع و حفظ حریم شخصی افراد، در طراحی این سامانه از اجرا و پیاده سازی پیام رسان اختصاصی و بومی دادسان در جهت تسهیل ارتباط بین وکلا و مردم بهره برده شده است.
تقی زاده افزود: این سامانه دغدغه پیدا کردن وکیل متخصص را از بین خواهد برد چرا که در این طرح بیش از ۲۵۰۰ تخصص و مهارت حقوقی دسته بندی شده است و ارزیابی وکلا بر اساس میزان تجربه آن‌ها در این موضوعات صورت گرفته است که برگرفته از تعداد پرونده‌هایی است که وکیل در آن مهارت خاص، طرح دعوی یا دفاع کرده است. این سامانه موجب کاهش مبلغ حق الوکاله شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه الگوریتم‌های هوشمند ارجاع موجب می‌شوند که وکلا وکالت پرونده‌هایی را بعهده بگیرند که در آن تخصص بیشتری دارند لذا سرعت عملکردشان افزایش خواهد یافت و نیز با ارجاع پرونده‌ها در چند دادگاه خاص، سرعت پیگیری آن‌ها نیز افزایش می‌یابد.   این محقق با اشاره به مزیت استفاده از این پلتفرم گفت: روش‌های بکار رفته در سامانه موجب صرفه جویی در وقت و هزینه وکیل میشود که این صرفه جویی رابطه مستقیمی با کاهش مبلغ حق الوکاله‌های پیشنهادی خواهد داشت. همچنین ایجاد یک فضای رقابتی موجب می‌شود بدون دخالت پلتفرم در تعیین هزینه ها، مبالغ پیشنهادی وکلا منطقی و با صرفه‌تر باشد.
تقی زاده ادامه داد: در حال حاضر در این سامانه بیش از ۱۰۰۰ وکیل پایه یک دادگستری در سرتاسر کشور مشغول به فعالیت هستند و تا کنون ده‌ها هزار نفر از دور افتاده‌ترین روستا‌های کشور تا ایرانیان خارج از کشور از این سامانه استفاده کرده اند.   وی در خصوص راهکار‌های این سامانه در خصوص افزایش کیفیت خدمات حقوقی اظهار داشت: طراحی این سامانه به گونه‌ای است که همانند دستیار وکیل عمل کرده و با یادآوری اقدامات مهم پرونده مانع از ضایع شدن حقوق موکل می‌شود. همچنین وجود سیستم نظر سنجی و نمایش عمومی آن موجب می‌شود وکلا ضمن افزایش سرعت و دقت از هیچ تلاشی در جهت موفقیت در پرونده فروگذار نباشند.   مدیرعامل شرکت افزود: با توجه به اینکه انعکاس هزینه‌های دریافتی و اقدامات صورت گرفته در پرونده موجب شفافیت عملکرد وکلا خواهد شد از این رو امیدواریم به زودی این پلتفرم مرجعی برای یافتن وکیل مناسب در بستری شفاف شود.
وی خاطر نشان کرد: هدف ما از طراحی و اجرای این سامانه ضمن رفع دغدغه پیدا کردن وکیل خوب، ایجاد شفافیت در این حوزه و کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت ارایه خدمات حقوقی است.   وی با بیان اینکه نمونه این سامانه در کشور‌های دیگر مانند آمریکا و انگستان طراحی شده، گفت: صرف نظر از اینکه آن سامانه‌ها با استاندارد‌ها و قوانین کشور ما تطبیق ندارند از منظر فنی و ساختار‌های ارایه خدمت نیز در سطح بسیار پایین تری از این پلتفرم بومی قرار دارند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر دستاورد جدید محققان وکیل پلتفرم هوشمند تقی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۱۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است

مهدی رهنما رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور در دیدار با رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام با معرفی دستاورد‌ها و سامانه‌های این پژوهشگاه به‌ویژه سامانه و برنامه موبایلی پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوای کشور، عنوان‌کرد: این نرم‌افزار پارامتر‌های مختلف هواشناسی نظیر دمای کمینه، دمای بیشینه، سمت و سرعت باد، بارش، فشار هوا و ... را به کاربران ارائه می‌کند.

وی گفت: از لحاظ ارائه پیش‌بینی‌های درست، سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا با نمونه‌های خارجی خود قابل رقابت است که می‌تواند به‌عنوان سامانه بومی مورد استفاده قرار بگیرد.

رهنما در ادامه به پروژه‌های انجام شده این پژوهشگاه در سطح ملی و بین‌المللی همچون طراحی و راه‌اندازی سامانه هشدار و پیش‌بینی سیل، سامانه هشدار و پیش‌بینی گردوخاک برای ۲۵ کشور منطقه، سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا برای ایستگاه‌های تقلیل فشار شرکت ملی گاز ایران، سامانه پیش‌بینی و هشدار آتش سوزی برای عرصه‌های طبیعی کشور و پروژه در دست اقدام هواشناسی جاده‌ای هوشمند سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اشاره و توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه این نشست «محمدرضا مجیدی» رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم نظام مسائل کشور، موضوع زیست‌محیطی و تغییرات اقلیمی است.

وی با عنوان این موضوع که باید دهه آینده را به نام دهه بسیج زیست‌محیطی نام‌گذاری و ابراز امیدواری کرد در آینده بتوان همکاری‌ها و تعاملات خوبی با پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور درباره موضوعات تغییر اقلیمی و محیط زیستی داشته باشیم.

وی ادامه‌داد: در موضوع کمیسیون امور زیربنایی و تولیدی، مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین موضوعات جامعه نخبگانی می‌توانیم از ظرفیت‌های کارشناسی و تخصصی این پژوهشگاه به نحو شایسته‌ای بهره‌مند شویم.

رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان گفت: مجموعه ما یک مجموعه گفتمان ساز است به همین دلیل می‌توانیم درباره گفتمان‌سازی پژوهشی با محوریت هواشناسی و اقلیم‌شناسی همکاری خوبی با پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور داشته باشیم.

منبع: وزارت راه و شهرسازی

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • پیاده‌راه‌های همدان از زیباترین پیاده‌راه‌های کشور است
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • طراحی پروژه تنیاتاون، شهرکی شناسنامه دار در سلمان شهر توسط پلتفرم طرح تو طرح
  • ورود سامانه بارشی از سمت غرب کشور
  • طراحی پلتفرم آنلاین معاملات مسکن در دستور کار
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی